FAQ - spørgsmål og svar

Q: Hvorfor en FAQ, får du mange spørgsmål ?
A: Ikke så mange, men det skader jo ikke at være proaktiv, så det her er svar på spørgsmål som er stillet, spørgsmål som folk kunne finde på at stille og svar som jeg godt kunne lide og derfor var nødt til at opfinde et spørgsmål til :-)

Q: Damgaard? Nogen relation til Damgaard Data ?
A: Ingen såvidt jeg ved. Jeg er ikke i familie med stifterne og har aldrig arbejdet med nogen af deres produkter.

Q: Plejede du ikke at skrive på www.comhjem.dk ?
A: Jo, jeg arbejdede der kortvarigt som konsulent og opdagede at deres ide med fællesskaber var ret interessant. Det er muligt at noget af materialet senere vil blive lagt op her på siden.

Q: Er det også dig der har skrevet på www.buffyfan.dk
A: Ja, jeg lavede en del anmeldelser for buffyfan (og små 10.000 indlæg i deres forum).

Q: Optræder du under andre navne ude på nettet ?
A: Jeg har tidligere brugt "blackno1" som alias flere steder, f.eks. på GreatestJournal og Seriejournalens forum. Desværre er der mange andre som også er fans af Type O Negative, så blackno1 er ikke nogen garanti for at det er mig (udover de to ovennævnte fora). Af samme grund er jeg begyndt at bruge navnet "verszou" i stedet. Det er navnet på en dæmon i et skrinlagt tegneserie-projekt jeg engang lavede, så det er der nok ikke så mange andre der bruger. Verszou er mit officielle navn på sites som ComicZone, ComciWiki, Tegneseriesiden og diverse forums, for eksempel Marvel, Wizard m.fl.

Q: Verszou har jeg set i et online spil, er det så dig ?
A: Jeg har brugt navnet til online figurer, mest nævneværdigt i Horizons, men også kortvarigt i World of Warcraft.

Q: Har du andre online figurer ?
A: Jeg havde på et tidspunkt Tianna og Verzira i City of Heroes, men min konto er lukket nu.

Q: Kan du hjælpe mig med et program ?
A: Som udgangspunkt nej. Jeg er ansat til at udvikle software for min arbejdsgiver og kan derfor ikke påtage mig udviklingsopgaver for andre uden at det også er aftalt med dem..

Q: Jeg har måske et job til mig, hvor kan jeg se dit CV ?
A: Som skrevet her, kontakt mig på mail eller via LinkedIn.

Q: Jeg tror du har genbrugt mit billede/mit materiale på din hjemmeside ?
A: Siden indeholder generelt kun mine egne skriverier og billeder jeg formoder er frigivet til alment brug. Hvis du mener at have copyright på noget material her på siden så kontakt mig venligst på kent@kentdamgaard.dk, i givet fald vil det blive fjernet

Q: Hvilke værktøjer har du brugt til at lave siden ?
A: Al HTML er håndkodet p.t. - jeg bruger p.t. Eclipse 3.4 som værktøj, men meget af teksten er faktisk skrevet i noget så simpelt som Editpad classic. Til de første grafik'er anvendte jeg Paintshop Pro i evalueringsversionen, men efter at have testet Gimp har jeg udelukkende anvendt den.

Q: Hvilke browsere understøtter du ?
A: Jeg udvikler efter HTML5 standarden, hvilket gør at siderne bør kunne ses i Safari, Chrome og Mozilla Firefox. Jeg tester på primært på Mac OS X og Linux, Jeg gør meget lidt ud af at checke om tingene også virker i Internet Explorer. Visse dele af siden kræver at JavaScript er slået til.